Amalan Gaya Hidup `Hijau’ untuk kelestarian alam - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 21 Mac- Kira-kira 2000 hadir dalam sesi Dialog Transformasi Nasional 2050 (TN50) dan Sustainable Development Goals 2030 (SDG 2030) di Kompleks Sukan UMP Gambang,Kuantan semalam.