UMP Team Excellent take charge - Nurull Syamimi, Ahmad Abzan (2018)
KUALA LUMPUR, 16 Mac - Penganjuran Program UMP Team Excellence berkonsepkan kerja berpasukan dilihat mampu meningkatkan kecekapan warga kerja dalam kalangan staf di jabatan. Program pada kali ini yang mensasarkan staf Jabatan Pendaftar ini dianjurkan Bahagian Sumber Manusia Jabatan Pendaftar di Hotel Impiana KLCC Kuala Lumpur dengan dikendalikan pihak LHI Consulting Sdn Bhd.