Empower ECER lahir pelajar Orang Asli cemerlang SPM 2017 - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Program Latihan Kemahiran Akademik empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) berjaya memberi impak positif dalam meningkatkan pencapaian pelajar luar bandar, khususnya orang asli.