Pensyarah UMP terima anugerah Srikandi Matahari - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN -Pensyarah Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr Norrihan Sulan diumumkan sebagai penerima anugerah Srikandi Matahari sempena Sambutan Hari Wanita Sedunia 2018, Peringkat UMP.