UMP tumpu Inovasi Nilai 4.0 - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN 14 Mac - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan memberi fokus kepada Inovasi Nilai 4.0 yang mana kesannya bukan sahaja kepada organisasi malah membawa manfaat kepada orang lain secara keseluruhan.