Revolusi industri keempat: cabaran sistem kawalan pengurusan yang berkesan - Yuserrie, Zainuddin (Penerbit UMP, 2017)
Penulis merakamkan penghargaan dan ucapan terima kasih dan syukur alhamdullilah kerana diberi kekuatan dan kesempatan untuk melakar diri hingga ke hari ini