Merkuri: panduan asas pengendalian dan pengurusan - Abdul Aziz, Mohd Azoddein (Penerbit UMP, 2017)
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani dan segala pujian untuk Allah S.W.T serta selawat dan salam kepada junjungan mulia Rasulullah S.A.W. Segala puji dan syukur kupanjatkan ke hadrat Ilahi kerana telah memberikanku kekuatan bagi menyempurnakan penghasilan buku ini. Setinggi-tinggi penghargaan yang tidak terhingga kepada penulis bersama iaitu Nur Athirah binti Mohamad Basir, Ahmad Bazli bin Bustary, Faten Ahada binti Mohd Azli, Suzana binti Che Sayuti dan Mariah binti Che Mamat. Ucapan berbanyak-banyak terima kasih kepada pihak penerbit UMP yang sentiasa menyokong serta membantu saya meneruskan penghasilan buku ini. Segala teguran dan ulasan yang diberikan akan dijadikan sebagai panduan dalam meneruskan penghasilan karya akan datang.