Belajar Least Squares Support Vector Machines (LS-SVM) dalam masa seminggu - Mohd Herwan, Sulaiman; Zuriani, Mustaffa (Penerbit UMP, 2017)
Bab 1: Pengenalan 1 Bab 2: Klassifikasi vs. Ramalan 3 Bab 3: Teori 5 Bab 4: Toolbox LS-SVM 15 Bab 5: Penyelesaian masalah klasifikasi menggunakan Toolbox LS-SVM 33 Bab 6: Penyelesaian masalah ramalan menggunakan Toolbox LS-SVM Bab 7: Penutup 79 Rujukan 81