70 teknik pemasaran digital - Rahmah, Mokhtar; Nor Azhar, Ahmad; Fauziah, Zainuddin; Roslina, Abd. Hamid (Penerbit UMP, 2017)
Perniagaan merupakan salah satu sumber pendapatan bagi menampung kehidupan harian. Kaedah untuk memajukan perniagaan mestilah disertai dengan teknik pemasaran yang strategik. Secara tidak langsung, kaedah ini akan melonjakkan lagi hasil penjualan barangan peniaga. Pemasaran adalah sesuatu yang perlu dilakukan oleh mana-mana perniagaan untuk membina dan membuat pertukaran nilai dengan pelanggan. Pemasaran yang baik semestinya mengutamakan kepuasan dan komitmen pelanggan.