UMP tumpu Inovasi Nilai 4.0 menuju kegemilangan - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 14 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan terus memperkasa bidang pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dalam ekosistem kejuruteraan dan teknologi dengan lebih kreatif juga inovatif yang dapat memanfaatkan masyarakat dan negara ini. Majlis Amanat Naib Canselor UMP 2018 bertemakan `Inovasi Nilai 4.0: UMP di Lautan Biru memberi tumpuan Inovasi Nilai yang akan memberi impak kepada organisasi dan membawa manfaat terhadap komuniti.