UMP menang Anugerah Khas Juri Festival Teater Pengisahan Kemanusiaan TOP - Noor Afiza, Mohd Asmi (2018)
Pulau Pinang, 24 Februari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima Anugerah Khas Juri sempena penganjuran Festival Teater Pengisahan Kemanusiaan ‘Theater of Pattern’ (TOP) yang dianjurkan oleh Universiti Sains Malaysia (USM). Program mendapat kerjasama Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM), Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Universiti Teknikal Malaysia (UTEM) dan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT).