UMP jalin kerjasama dengan LLM dalam pendidikan dan penyelidikan lebuhraya - UMP, PNC (2018)
Kuala Lumpur, 8 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) jalin kerjasama dengan Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) sebagai rakan strategik terbaharu dalam usaha memberikan nilai tambah dalam Pendidikan dan Penyelidikan khususnya terhadap bidang kejuruteraan lebuh raya, pengendalian trafik dan pengurusan infrastruktur yang dapat memanfaatkan pengguna lebuh raya di negara ini.