Kesibukan tugas bukan alasan abai kesihatan - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuantan: Wanita disaran mengambil peluang inisiatif atau program dilaksanakan kerajaan sempena Tahun Memperkasa Wanita 2018 (TMW18) bagi menunjukkan kemahiran dan bakat dalam pelbagai bidang.