Wanita perlu rebut peluang program kerajaan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Masyarakat, khususnya kaum wanita disaran mengambil peluang dalam setiap inisiatif atau program dilaksanakan kerajaan sempena Tahun Memperkasa Wanita 2018 (TMW18).