Semaian subur dedah pengalaman kampus - Nur Laila, Afandi (2018)
Gambang, 3 Mac -Kelab InSmartive Universiti Malaysia Pahang ( UMP) menganjurkan Projek Semaian Subur dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa (JHEAA) dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) universiti ini.