iCITES 2018 bincang Kejuruteraan, Sains dan Teknologi - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2018)
Pekan, 2 Mac- Baru-baru ini berlangsungnya penganjuran International Conference of Innovative Technology, Engineering and Science 2018 (iCITES 2018) yang berjaya mengumpulkan seramai lebih 100 penyelidik tempatan dalam bidang kejuruteraan dan sains teknologi serta bidang-bidang berkaitan teknologi bahan,teknologi hijau, penggunaan sumber tenaga yang boleh diperbaharui (RE), pembuatan, automasi dan robotik.