UMP bantu pulihara hutan lipur - Azizah, Shafiei (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
BERA-Universiti Malaysia Pahang (UMP) sedia menyahut cabaran meneruskan usaha pemuliharaan dan penjagaan alam semula jadi di Taman Eko -Rimba Bukit Bertangga di Felda Kumai pada masa akan datang.