UMPH jana RM3.08j untuk UMP - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
UMP Holdings (UMPH), syarikat milik penuh Universiti Malaysia Pahang (UMP) komited untuk mempelbagai dan mengembangkan cabang perniagaan syarikat itu ke tahap lebih tinggi, sekal gus dapat memberi lebih banyak sumbangan kepada komuniti universiti itu.