Kit bantu rawat emosi - Laupa, Junus (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Sebagai sebuah negara yang membangun dan bakal menjadi negara maju dalam aspirasi Transformasi Nasional 2050 (TN50), Malaysia seharusnya mengambil pengalaman daripada sejarah pembangunan dan kejatuhan negara Barat.