Kumpulan kedua pelatih PLKI-ECRL mendaftar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 4 Februari- Seramai 128 pelatih berjaya terpilih untuk mengikuti kumpulan kedua pekerja profesional bagi Program Latihan Kemahiran Industri ECRL (PLKI-ECRl) mendaftar pada hari pertama di UMP Gambang kelmarin. Hadir bertemu pelatih pada hari pendaftaran, Pengarah Akademi Industri Rel (RIA) UMP, Dr Fadzil Mat Yahaya yang hadir bersama Dekan Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), Prof. Dr. Rizalman Mamat yang juga Ketua Koordinator Program PLKI- ERCL UMP.