PALAPES UMP sertai Latihan Kem Tahunan Universiti Awam - Mohd Azam, Muhamad Akhir (2018)
Negeri Sembilan, 31 Januari- Seramai 95 pegawai kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Darat Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengikuti Latihan Kem Tahunan yang diadakan di sekitar Seremban dan Port Dickson. Latihan pegawai kadet Peringkat Junior diadakan di Kem Rasah 508 AW dan Hutan Simpan Lenggeng Seremban.