Atlit UMP rebut pingat kejohanan SUKIPT - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 9 Februari – Seramai 80 orang atlit Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini sedang bersaing merebut kejuaraan dalam acara Taekwando, Pencak Silat, Memanah, Boling Padang, Petanque, Renang dan Golf di Kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) yang berakhir esok (10 Februari) di Universiti Kebangsaan Malaysia Bangi setelah berkampung selama sepuluh hari.