Karnival PROSIS tingkat kesedaran mahasiswa sihat - Nasrul Salim, Pakheri (2018)
Kuantan, 3 Februari – Lebih 600 peserta melibatkan mahasiswa institusi pengajian tinggi (IPT) sekitar negeri Pahang termasuk dari Perlis, Wilayah Persekutuan dan Perak hadir bagi memeriahkan Karnival Siswa Sihat (PROSIS) Peringkat Negeri Pahang 2018 bertempat di Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang.