UMP terima kunjungan delegasi antarabangsa - Nor Salwana, Mohammad Idris (2018)
Kuantan, 7 Februari– Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima delegasi antarabangsa, TUV SUD Singapura dan TAPIO Management Advisor Sdn bhd (TAPIO) bagi meneroka peluang kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan serta menjadi rujukan dan tumpuan negara dalam era Revolusi Perindustrian 4.0 (IR 4.0) akan datang.