Penyelidik UMP hasil produk terbaik - Nazmi, Nasir (2018)
Kuantan, 8 Februari- Seramai hampir 300 peserta telah turut mengambil bahagian dalam program Creation, Innovation Technology & research Exposition (CITREX) 2018 kali keenam yang telah dianjurkan di Kompleks Sukan Universiti, Universiti Malaysia Pahang semalam.