Aplikasi NLP manfaatkan calon PT3 dan SPM SMK Seri Pekan - Rafiqah, Shahul Hameed (2018)
Pekan, 4 Februari – Seramai 148 pelajar Tingkatan 3 dan 5 Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Pekan (SMKSP) dekat sini menimba pengalaman menarik dalam Projek Kilauan Mutiara bersama 24 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab InSmartive baru-baru ini.