Malam Sanjungan Budi kenang jasa PLPU - Nur Laila, Afandi (2018)
Kuantan, 19 Februari – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Malam Sanjungan Budi sebagai mengenang jasa serta menghargai sumbangan mantan Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti (LPU), Dato’ Sri Mohd Hilmey Mohd Taib dan dua ahli LPU iaitu Dato’ Ahmad Azmey Abu Talib serta Dato’ Ir. Jamaludin Osman yang telah tamat tempoh berkhidmatan sebagai ahli LPU UMP.