Pembelajaran MBA : Pemimpin perniagaan dalam bidang kejuruteraan dan teknologi - Norhidayah, Mohamad (2018)
Kuantan, 28 Februari-Sebagai usaha menggalakkan golongan profesional yang bekerja di syarikat atau industri melanjutkan pengajian ke peringkat tertinggi, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan program pengajian de ngan sepenuh masa dan separuh masa di industri.