Tanam 100 Anak Pokok - Rosilawati, Rosedi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Seramai 50 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) membabitkan pegawai eksekutif universiti menjayakan Program Inisiatif Hijau (The Green Inisiative) 1 Kehidupan 1 Tanggungjawab (1Life 1Responsibility) di Rimbunan Cendekia UMP Pekan baru-baru ini.