Tangani isu alam sekitar - Rosilawati, Rosedi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
PEKAN - Sebanyak 300 pokok daripada pelbagai spesies ditanam menerusi projek khidmat masyarakat bersepadu (myTREEvolution Integrated CSR) 2018.