KPTN 2018 sasar 30, 000 pengunjung - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Karnival Pendidikan Tinggi Negara (KPTN) 2018 Zon Pahang, akan berlangsung dua hari bermula Sabtu ini, di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini.