Hasilkan gelatin halal sendiri - Rosilawati, Rosedi (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengorak langkah mengeluarkan gelatin halal sendiri menerusi jalinan usaha sama beberapa jabatan dan agensi kerajaan.