'Jangan nak makan gaji saja' - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
PEKAN- Mahasiswa universiti tidak sepatutnya bergantung kepada kerja makan gaji semata-mata setelah manamatkan pengajian malah perlu diberi galakan untuk menjadi usahawanan.