UMP hasilkan gelatin halal tahun depan - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Pekan: Malaysia dijangka dapat mengeluarkan gelatin halalnya sendiri, apablla Pusat lnkubator Pengeluaran Gelatin Halal di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal beroperasi sepenuhnya tahun depan.