275 graduan diploma sambung pengajian di UMP - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN - Seramai 275 graduan diploma atau setaraf mendaftar di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi mengikuti pengajian ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan dan teknologi pada hari pendaftaran penuntut baharu di Dewan Astaka UMP Gambang serta Pekan, dekat sini kelmarin.