Manfaat daun gelenggang - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Inovasi kapsul di ekstrak daripada daun gelenggang untuk merawat sembelit yang dibangunkan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah memenangi Anugerah Terbaik Kategori Pelajar dalam Pertandingan Reka Cipta, Kreatif dan Inovasi (Citrex) 2018.