Buka peluang sambung pengajian - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima pendaftaran 275 pelajar lepasan diploma atau setaraf bagi mengikut pengajian Ijazah Sarjana Muda dalam bidang kejuruteraan dan teknologi pada hari pendaftaran pelajar baharu di Dewan Astaka UMP Gambang dan Pekan, semalam.