Kolaborasi UMP-YP terbitkan 3 jurnal - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Yayasan Pahang (YP) menjalinkan kerjasama menerbitkan tiga jurnal berkualiti untuk dimanfaatkan kedua-dua pihak terutamanya dalam urusan pemantapan amalan tadbir urus, integriti dan etika.