ECRL mampu ubah masa hadapan pantai timur - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2018)
Kesan dan manfaat projek Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) kepada rakyat perlu dilihat secara menyeluruh dalam tempoh jangka masa panjang.