UMP, KYP jalin MOU tingkat kerjasama - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
PEKAN 6 Feb - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Kolej Yayasan Pahang (KYP) bagi meningkatkan kerjasama dari segi pembangunan akademik, penyelidikan dan bahan penerbitan dalam satu majlis di sini semalam.