Kacip Fatimah UMP 'Power' - Laupa, Junus (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
Hari ini industri kecil dan sederhana (IKS) berasaskan herba dan tanaman berkembang kerana adanya kesedaran dalam kalangan pengguna mengenai penjagaan kesihatan dan kecantikan. Justeru IKS berasaskan makanan dan penjagaan kesihatan juga semakin mendapat tempat.