REAM hargai pelajar kejuruteraan cemerlang - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Kuala Lumpur: Persatuan Kejuruteraan Jalan Malaysia (REAM) menyampaikan sumbangan Bantuan Dana Insentif Pendidikan sejumlah RM112,500 kepada 75 pelajar kurang berkemampuan.