UMP Kenang Jasa Warga Kerja, Lancar Kad Alumni UMP - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2018)
Kuantan, 18 Disember–Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Jasa Dikenang, Apresiasi Staf dan Felo Tamat Pengajian bagi meraikan seramai 112 staf akademik pengajian di peringkat Doktor Falsafah sepanjang tahun 2016 dan 2017 yang berlangsung di Dewan Astaka, UMP Kampus Gambang baru-baru ini. Hadir meraikan majlis Naib Canselor Nasir Ibrahim bersama pengurusan universiti.