Seminar Antarabangsa iMEC-APCOMS perkasa bidang kejuruteraan pembuatan - Zuryaty, Zol (2018)
Yogyakarta, 7 Disember- Seramai 86 peserta dalam dan luar negara hadir membentangkan hasil penyelidikan mereka dalam bidang Sistem Pembuatan, Automasi Pembuatan, Bahan dan Proses Pembuatan sempena Seminar Antarabangsa iMECAPCOMS 2017 bertemakan “Taking The Factories To The Next Level” yang berlangsung di Hotel Eastparc, Yogyakarta Indonesia. Seminar dianjurkan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Fakulti Teknologi Industri, Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonesia.