Kunjungan FKP ke Universiti Indonesia jalin kerjasama antarabangsa - Zuryaty, Zol (2018)
Yogyakarta (Indonesia), 9 Disember- Hasil kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan dua institusi pendidikan di Indonesia iaitu Universitas Ahmad Dahlan (UAD) dan Universitas Teknologi Yogyakarta (UTY) bakal memanfaatkan ketiga-tiga universiti ini dalam bidang penyelidikan, program mobiliti pelajar serta cadangan penawaran program joint degree.