UMP Menang Kertas Kajian Terbaik ICHSST - Nur Laila, Afandi (2018)
Kuantan, 22 Januari- Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Datin Dr Mazita Mokhtar dari Fakulti Pengurusan Industri yang menjalankan kajian bertajuk `Measuring the Produk Quality of Malaysian Herbal Industry : a pilot study’ dianugerahkan Kertas Kajian Terbaik dalam The IV International Conference on Humanities, Sciences, Social Sciences and Technology (ICHSST) kali keempat yang berlangsung di University of Leeds United Kingdom baru-baru ini . Program anjuran Majlis Profesor Negara dengan kerjasama Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) dan Persatuan Pasca Siswazah United Kingdom dan EIRE.