Muhammad Ameen Sukarelawan Terbaik Misi Kesukarelawanan YSS - Nur Laila, Afandi (2018)
Kuantan, 19 Januari- Minat dalam bidang kesukarelawanan dan kerja amal yang dilakukan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Ameen Abdul Azis, pelajar tahun 4, Fakulti Sistem Komputer dan Kejuruteraan Perisian (FSKKP) diiktiraf apabila dinobatkan sukarelawan Malaysia terbaik dalam Misi Sukarelawan Siswa “Green Summer Volunteer Campaign” anjuran Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) dan Ho Chi Minh City Youth Union (HCMCYU) di Vietnam baru-baru ini.