Pegawai Eksekutif UMP tunai tanggungjawab sosial terhadap alam sekitar - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2018)
Pekan, 24 Januari - Biarpun sibuk dengan tugasan di pejabat, kepuasan jelas tergambar pada wajah warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam kalangan pegawai eksekutif universiti yang menjayakan Program Inisiatif Hijau (The Green Inisiative) 1 Kehidupan 1 Tanggungjawab (1Life 1Responsibility) di Rimbunan Cendekia UMP Pekan hari ini.