Eksekutif UMP jayakan inisiatif hijau - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN - Seramai 50 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada pegawai eksekutif universiti tersebut telah menjayakan program inisiatif hijau '1 Kehidupan 1 Tanggungjawab' di Rimbunan Cendekia UMP Pekan, dekat sini baru-baru ini.