Poster: Khasiat herba penyembuh ajaib - Bahagian Perancangan dan Pembangunan, Perpustakaan (Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang, 2017)
Memberi pengetahuan berkaitan dengan tumbuhan herba yang mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaan meluas dalam bidang makanan, masakan serta perubatan tradisional. Terdapat banyak tumbuhan herba yang telah digunakan oleh masyarakat melayu sebagai ulam untuk dimakan selain digunakan sebagai bahan untuk merawat pelbagai jenis penyakit.